Livsviktigt.org

L I V S V I K T I G T

VIDGAR PERSPEKTIVEN

Boken

”Att följa dina drömmar och förbättra världen” riktar sig till unga i åldern 13-25 år. Den kan även läsas av föräldrar och personer som arbetar med unga, som till exempel lärare, studie- och yrkesvägledare och jobbcoacher.

Boken bygger på konkreta skrivövningar kring framtid, val, drömmar och förmåga att påverka i samhället. Genom att själv få reflektera och dra egna slutsatser får läsaren klarhet och stöd i att komma framåt. Hur ser jag på framtiden? Vad tycker jag är roligt? Vad är viktigt? Vad är mina drömmar och mål? Om allting är möjligt och jag bestämmer, hur vill jag att samhället ska se ut? Du kan också läsa inspirerande intervjuer med unga personer som på olika sätt följer sina drömmar och förbättrar världen.

Här kan du provläsa utdrag ur boken

”Om jag redan som ung vågar reflektera över vad det är jag vill med mitt liv har jag chansen att på riktigt förverkliga mig. Det kan vara svårt att ta sig fram helt själv, och därför kan boken vara en bra hjälp på vägen.” Alexander Ingster Hofgren, studerande

”Jag använde boken i en kurs i Entreprenörskap och hållbar utveckling. Den gav upphov till många intressanta och givande diskussioner i klassen och bidrog till ökad motivation hos eleverna.” Annika Lindvall Thomsson, gymnasielärare

Beställning av 1-4 exemplar av boken görs på adlibris.com. Den finns även att köpa i e-boksformat.

För beställning av 5 st böcker eller fler, använd formuläret nedan. Mängdrabatt ges enligt följande:

5-50 böcker 130 kr/st, 51-100 böcker 125 kr/st, 101-200 böcker 115 kr/st, 201-300 böcker 105 kr/st, 300 + böcker 95 kr/st

Moms på 6 % samt fraktkostnad tillkommer.  Boken skickas inom 5 arbetsdagar. Betalning görs mot faktura med 20 dagars betalningstid. Ångerrätt gäller med 14 dagar från leverans och beställaren betalar då returfrakten.

Boken kan även läsas online, vilket ger en smidig distribution vid större grupper samt lägre pris. Kontakta mig för mer information.

Obs! Formuläret nedan används enbart för beställning av 5 st böcker eller fler. Beställning av 1-4 böcker görs på adlibris.com.

  Förnamn*

  Efternamn*

  Telefon*

  Företag/Organisation

  Ämne

  Adress*

  Postnummer*

  Ort*

  E-postadress*

  Ev. meddelande

  * Obligatoriska uppgifter